Welcome to our online store!

Bulk mirah narik Door Hardware Pantun Zamak jati handles

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:jati cecekelan & kenop
bungkusan surat:Y
Aplikasi:Dapur, Kamar Mandi, Kantor Imah
Gaya Desain:Kontemporer
Tempat Asal:Zhejiang, Cina
Ngaran Brand:JIFU
Jumlah modél:JF-201
Bahan:ZAMAK
Pamakéan:Kabinet, Laci, Lemari, Lemari
Ngaran Produk:Narik panto jati handles
rengse:CP/SN/BP/SC/NP/AB/AC/ORB/BLACK/MAC/MAB/SB
Jarak liang:96mm / 128mm atanapi sakumaha sarat customer urang
Logo:Nampa desain ngaropéa
jasa:OEM ODM ngaropéa
Fitur:Dipaké dina industri sipil jeung hiasan imah
Gaya:Klasik atanapi modern
Sampel:Urang bisa nawiskeun sampel
Pangiriman:40-45 dinten saatos ngonfirmasi sadaya detil pesenan sareng nampi deposit
Sertifikasi:CE Certified, ISO19000, ISO14001 jeung UL Certified

 

 Bulk mirah narik Door Hardware Pantun Zamak jati handles

Panjelasan Produk

 

Nomer modél JF-201
Bahan Zamak
Bérés CP/SN/BP/SC/NP/AB/AC/ORB/BLACK/MAC/MAB/SB
Palayanan OEM ODM ngaropéa
Jarak liang 96mm / 128mm atanapi sakumaha sarat customer urang
Fitur Dipaké dina industri sipil jeung hiasan imah
Bungkusan 1 set / kotak jero, 20 sét / karton (atawa sakumaha per sarat customer urang)
Sarat pamayaran L / C, T / T, Western Union jsb.
Pangiriman 40-45 dinten saatos ngonfirmasi sadaya detil pesenan sareng nampi deposit
Sertifikasi CE Certified, ISO19000, ISO14001 jeung UL Certified

Produk patali

Émbaran parusahaan

Wenzhou Jifu Hardware Co., Ltd.nengetan produksi quality.Innovation, ngembangkeun, rarancang jeung hidayah anu mainstream pikeun urang jeung urang nyetel trend anyar hardware hiasan.

Keunggulan Kami

Wenzhou Jifu Hardware Co., Ltd.didirikan dina 1999, dedicated ka manufaktur hardware hiasan pikeun leuwih dua puluh taun.

 

 

Sertifikasi

Kami geus didaptarkeun standar tinaCE Certified, ISO19000, ISO14001 jeung UL Certified.

Bungkusan & Pangiriman

FAQ

1.Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?

A: Kami pabrik.pabrik urang lokasina di Wenzhou, Cina.

2.Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?Éta gratis atanapi tambahan?

A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi teu mayar biaya angkutan barang.

3.Q: Kumaha ngeunaan MOQ?

A: MOQ nyaéta 2000 lembar per ukuran.

4.Q: Naon istilah pembayaran anjeun?

A: 30% deposit saméméh produksi jeung 70% kasaimbangan saméméh pengiriman barang.

5.Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: 40-45 poé sanggeus narima deposit jeung dikonfirmasi sagala rinci (sampel pesenan bisa réngsé dina 7-10 poé).

 

Pikeun pangalaman Beunghar OEM, urang bisa nyadiakeun solusi profésional pikeun konsumén.

Kirimkeun wincik patarosan anjeun di handap.Pencét "Ngirim“Ayeuna!!!Anjeun bisa meunangkeunSAMPELgeura-giru.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami