Welcome to our online store!

A rupa-rupa handles panto pikeun milih nurutkeun gaya hiasan imah

Aya loba jenis handles panto, sarta kombinasi maranéhanana jeung panels panto béda bakal ngahasilkeun épék cocog béda.Sababaraha gagang panto cocog sareng panto pilihan.Upami nu gaduh hoyong mésér cecekelan panto ku nyalira, anjeunna kedah mertimbangkeun pangaruh anu cocog tina cecekelan panto sareng panel panto, sareng ogé mertimbangkeun naha kaayaan sapertos posisi panto nyumponan standar.Diantara handles panto umum, aya utamana opat jenis: handles panto horizontal, buleud sirah konci handles panto, push-tarikan handles panto jeung handles panto magnét.Gagang panto horisontal sering katingali dina kahirupan urang sapopoe.Kalayan pamekaran téknologi produksi modéren, gaya sareng bentuk gagang panto horisontal terus diperkaya, sareng rupa-rupa gaya anyar parantos muncul.Mibanda létah konci na bakal nyieun sora lamun dibuka.Sacara umum, konci panto dibuka ku mencét handap.Sababaraha gagang panto ogé tiasa dikonci ku cara ngangkat, tapi desain ieu gampang nyababkeun salah ngonci, janten ayeuna sapertos kieu Desain henteu biasa dianggo deui.Harga cecekelan panto horizontal sedeng, sarta eta oge leuwih cocog pikeun paling rumahtangga.

Gagang panto konci sirah buleud ogé gaya anu kawilang umum.Cai mibanda létah jeung bakal nyieun sora lamun dibuka.Sacara umum, konci panto dibuka ku puteran.Alatan harga low, harga di pasar téh kirang ti 100 yuan, nu lumaku Dipaké dina loba kulawarga.Sanajan kitu, jenis ieu konci panto boga bentuk basajan tur teu cocog pikeun pamakéan salaku cecekelan panto pikeun panto.Pikeun imah umumna dihias, bentuk gagang panto konci sirah buleud ogé rada heubeul.Cecekelan panto push-tarik ngarecah ngaliwatan métode push-handap tradisional muka panto.Gantina, panto dibuka ku ngadorong jeung narik deui mudik.Jenis cecekelan panto ieu dilengkepan diwangun-di hinges, nu bisa nyieun luar panel panto datar tur geulis.Tapi harga gagang panto geser langkung mahal, umumna antara 700 yuan sareng 1.000 yuan.


waktos pos: Dec-01-2021